parallax background

Bloed geven doet leven!

Op 24 januari was het Rode Kruis te gast op Stayen voor de langverwachte bloeddonatie. Alle Callexcellers konden zich inschrijven om in de Rvue bloed te geven. Velen engageerden zich om levens te redden en dat maakt ons als bedrijf natuurlijk apetrots!

De medewerkers van het Rode Kruis waren onder de indruk van onze locatie en het veelzijdige stadioncomplex. Ze gingen al vaker ter plaatse bij bedrijven en organisaties, maar zo’n vlotte opbouw was ongezien voor hen. De volledige inhoud van de kleine vrachtwagen kon in één keer met de goederenlift naar boven. Ook het opbouwen van het “mobiele ziekenhuis” liep als een trein, op een uurtje was de Rvue helemaal klaar om tientallen donoren op te vangen.

Om 16u30 gingen ze van start. De eerste collega’s kwamen toe en vulden om te beginnen een uitgebreide vragenlijst in. Vervolgens werd iedereen grondig geïnspecteerd door een van de twee dokters. Wanneer ze groen licht gaven mocht de donor plaatsnemen op een van de ligbankjes en de mensen van het Rode Kruis deden de rest.

Alles verliep vlot en zonder incidenten of tegenslagen. Na het bloed geven trakteerde Callexcell alle aanwezigen op een suikerwafeltje en een blikje cola. In totaal doneerden we met een kleine 50 medewerkers en het hadden er zelfs meer kunnen zijn, mocht de tijdspanne groter geweest zijn. Hoe dan ook willen we iedereen van harte bedanken voor hun bereidwilligheid en solidariteit. Jullie doen onze tweede bedrijfswaarde ‘Engage’ alle eer aan!