parallax background

Callexcell koopt nieuwe site in Luik!

 

 

Het hing al een tijdje in de lucht en nu is het ook officieel. Callexcell trekt de taalgrens over en opent weldra een nieuwe site in het Luikse Val Benoit! Voor een groot deel van onze Luikse collega’s maken we het leven makkelijker door hen een werkplek dichter bij huis te bieden. Zo denken we meteen ook aan onze ecologische voetafdruk.

Callexcell had, met de Lampiris shop, al voet aan land in Luik. Daar komt enkele kilometers verderop dus een grote vestiging bij. Meer bepaald in Val Benoit, middenin een park tegenover de Maas en dichtbij het knappe treinstation Guillemins.

Het voormalige universiteitsterrein is goed op weg om uit te groeien tot een bruisende site zoals die van Stayen, met verschillende winkels en horeca-zaken. De Luikse vestiging zal plaats bieden aan een 150-talmedewerkers. Zij zullen vertoeven op een mooi ingerichte verdieping in de vorm van een grote letter ‘L’, met een groot terras als extra troef.

Sommige, voornamelijk Franstalige, Callexcellers zullen de overstap maken van Sint-Truiden naar Luik. Zo bieden we heel wat collega’s een toffe werkplek dicht bij huis, dit verkort de afstand van het woon-werkverkeer. Onze medewerkers sparen tijd en wij sparen het milieu. Dankzij de nieuwe site in Luik komt er in Sint-Truiden zo weer plaats vrij voor nieuw regionaal talent. Dankzij de continue groei telt de Callexcell-familie intussen meer dan 700 medewerkers.