Callexcell verlegt grenzen

Callexcell is op enkele jaren tijd heel sterk gegroeid, het zal je wellicht niet verbazen dat je ons terugvindt op verschillende locaties.

Stayen, Sint-Truiden

Toch beginnen we graag waar het in 2009 allemaal begon, de hoofdvestiging van Callexcell, op de site van Stayen in Sint-Truiden. Ons contact center beslaat een groot deel van het multifunctionele stadioncomplex van STVV. Met ruim 700 seats, verspreid over drie grote werkvloeren en enkele kleinere, is Callexcell in Sint-Truiden met voorsprong de grootste vestiging. Onze medewerkers vertoeven hier in een bloeiend commercieel centrum, met warenhuizen, een fitness, kapperszaak, bakker en frituur. De nabijheid van het voetbalveld en de tribunes maakt elke pauze een beetje bijzonder.

Officenter, Maastricht

En ja hoor, ook in het buitenland is Callexcell tegenwoordig actief, al zochten we het in eerste instantie niet té ver. Het werd Mestreech! Voorlopig zijn we er actief met een relatief klein team en zijn we volop op zoek naar een eigen vaste stek. Het spreekt voor zich dat we ook daar de NACC-lijn zullen doortrekken op elk vlak.

Under construction: Val Benoit, Luik

Callexcell kocht ook een site aan de andere kant van de taalgrens, meerbepaald in Luik. De keuze viel op Val Benoit, een voormalige universiteitssite middenin een park aan de Maas. Ook deze locatie is goed op weg om uit te groeien tot een bruisende site zoals die van Stayen. Bovendien is ook de vlotte bereikbaarheid hier een grote troef, met het station van Guillemins in de directe omgeving. Voor een groot deel van onze Franstalige medewerkers verkorten we op die manier het woonwerkverkeer. De Luikse vestiging biedt plaats aan zo’n 160 medewerkers op een knap ingericht verdieping in de vorm van een grote letter ‘L’. Het mooie terras geeft ook dit stukje Callexcell een uniek karakter.