parallax background

Jobdag Callexcell een groot succes!

.

.

Callexcell groeit en blijft voortdurend op zoek naar nieuw talent. Op zaterdag 18 februari organiseerden we daarom voor het eerst een jobdag. De zaal Rvue vormde het decor voor deze grote rekrutering. Er kwamen zo’n 80 werklustige kandidaten opdagen, 41 van hen gingen aan het eind van de dag met een contract naar huis!

Nadine Haijen was verantwoordelijk voor de organisatie en blikt tevreden terug. “De sfeer op de jobdag was echt heel leuk. Er waren misschien enkele kleine werkpuntjes, maar voor een eerste keer kunnen we zeker tevreden zijn”, zegt Nadine.

“Onze conNACCtors verwelkomden de potentiële Callexcellers in de ondertussen vertrouwde superheldenstijl. Daarna heette ook CEO Karin iedereen welkom, vervolgens zorgden Céline (Q&T) en Sara (HR) voor een introductie met de nodige info. Tijdens de speeddates hadden de kandidaten de mogelijkheid om zichzelf te verkopen. Karin, enkele Team Coaches en de mensen van HR en Q&T leidden de gesprekken in goede banen”, gaat Nadine verder.

“Na deze speeddates werd er al een eerste bekendmaking gedaan en dat ging gepaard met zowel blije als droeve gezichten. Iedereen kon een lekker hapje eten, alvorens de workshops van start gingen. Daar konden de mensen kennis maken met onze gespreksaanpak en huisstijl. Voor ons is dit nuttig om te bekijken hoe het gesteld is met het leerpotentieel van de kandidaten.”

“Na de workshops deden we een laatste schifting en zo bleven er uiteindelijk 41 van de 80 kandidaten over. We kunnen besluiten dat de jobdag een succes was en wie weet kunnen we dit in de toekomst nog eens over doen”, besluit Nadine.