parallax background

Gwendolyn Rutten: “Aangenaam verrast door wat ik hier zie”

.

.

Op vrijdag 19 mei hield Open Vld voorzitter Gwendolyn Rutten halt bij Callexcell. Het bedrijfsbezoek kaderde in haar ‘ronde van Vlaanderen’, waarin ze mensen uit verschillende regio’s en sectoren ontmoet. In ons land werken zo’n 100.000 mensen in de contact center wereld. Mevrouw Rutten was dan ook erg benieuwd naar hoe het er nu echt aan toe gaat in een contact center.

CEO Karin ontving de partijvoorzitter en haar entourage persoonlijk, samen met het departement Communication & Branding. Ook Stayenbaas Roland Duchâtelet en zijn partner Marieke Höfte namen plaats in de Conférence. Karin stelde vervolgens ons bedrijf voor aan de hand van een leuke presentatie. Er heerste een positieve sfeer en er was voortdurend interactie.

Mevrouw Rutten luisterde aandachtig mee en stelde geregeld ook vragen. Wat het meeste indruk op haar maakte was het feit dat bij Callexcell de medewerkers op de eerste plaats komen. Denk maar aan het gratis fruit, de koffie, de bedrijfsfietsen en noem maar op. Het is dan ook niet voor niets, dat Callexcell een ziektepercentage kan voorleggen dat lager is dan het gemiddelde.

Er werd natuurlijk niet enkel gesproken over hoe geweldig onze werkplek is. Na de presentatie nam Karin de groep op sleeptouw langs de verschillende projecten van de west wing. Ook de keuken met allerlei sauzen en kruiden trok de aandacht. Mevrouw Rutten kende dat concept van grote bedrijven als Google en vond het knap dat Callexcell helemaal mee is. Om alle vleugels van het gebouw te bezoeken was er onvoldoende tijd.

Om af te sluiten namen Marieke en Roland iedereen mee naar de skyboxen voor een korte rondleiding. Ze gingen ook een kijkje nemen in de Rvue en sloten de tour af met een groepsfoto bij het kunstgrasveld. Mevrouw Rutten liet weten dat ze aangenaam verrast was en een nieuwe kant van de sector had leren kennen. Vooral de open sfeer, onze enthousiaste medewerkers en dynamische werkvloer maakten veel indruk op de groep. Samen hebben we nog maar eens getoond wat het inhoudt om NACC te zijn. Good job!