Een open boek voor Kerst

.

.

Geen Kerstmis zonder pakjes. Ook bij Callexcell zorgden we voor een leuke verrassing voor iedereen. Elke medewerker kreeg een gepersonaliseerd notitieboek cadeau uit de handen van een van onze conNACCtors. Uiteraard zijn we onze partners en leveranciers niet vergeten, ook zij kregen een exemplaar toegestuurd.

Het was onze vrouwelijke conNACCtor die iedereen mocht verblijden in de aanloop naar Kerstmis. Voor wie nog niet helemaal mee is: de conNACCtors zijn onze twee BE TOP-superhelden! Iedereen kreeg een mooi afgewerkt notitieboek, voorzien van het logo van Callexcell en de naam van de medewerker. Een leuk extraatje dat positief onthaald werd.

De boekjes werden uitgedeeld in het kader van de eerste bedrijfswaarde ‘Be honest’. Letterlijk een open boek dus. Hiermee wilden we vooral het belang van eerlijkheid en transparantie binnen Callexcell onderstrepen.

Na de cadeautjes was het tijd voor het jaarlijkse kerstfeestje. Dit jaar waren we met 270 inschrijvingen goed vertegenwoordigd op de kerstmarkt van Sint-Truiden. Ook partners en kids waren van harte welkom, wat voor een gezellige familiesfeer zorgde.

De staff nam plaats aan de warmste tafel, ten voordele van Music for Life. Daarna kon iedereen gezellig samen bijpraten met een glaasje in de chalet. Sommige sportievelingen waagden zich zelfs op de schaatspiste. Jullie hebben nog maar eens getoond van alle markten thuis te zijn!