Callexcell   Not Another Contact Center Your talent is always welcome ! Taking care of the future together Pleasure in the job puts perfection in the work


WELKOM!

Karin Van De Velde
CEO, Callexcell

Callexcell wil niet zomaar een werkplek zijn voor haar medewerkers. We zijn een plaats waar geluk, welzijn en persoonlijke groei centraal staan.

Het verwennen van onze medewerkers en de work-life balance staan centraal bij ons. Bij Callexcell komt iedereen, elke dag opnieuw, met een big smile naar het werk.”


HELDEN


In 2009 heeft Callexcell zijn start gemaakt met een kleine groep gemotiveerde werknemers. Elke medewerker was er toen al van overtuigd dat echte passie de beste manier was om klanten zo goed mogelijk verder te helpen. Wij blijven groeien en zijn dus ook voortdurend op zoek naar extra helden!


JAAR ERVARING


Oprichtster en CEO, Karin Van De Velde, had al 15 jaar ervaring in de Contact Center wereld toen ze Callexcell oprichtte. Nu, jaren later is die expertise enkel groter geworden!


KLANTEN


Dankzij deze grote variëteit binnen onze klantenportefeuille, heeft Callexcell buitengewoon veel expertise opgebouwd in de meest uiteenlopende vakgebieden. Telenet, Lampiris, Nespresso, zijn slechts enkele voorbeelden die aantonen dat Callexcell voldoende kennis in huis heeft om een optimale service te kunnen bieden. 
 

NOT ANOTHER CONTACT CENTER