parallax background

Callexcell opent pop-up bar

.

.

Callexcell noemt zichzelf graag Not Another Contact Center en daar heeft het alle reden toe! Dat wordt nog maar eens bewezen door het eindejaarsproject van ons contact center, namelijk de Nacc-bar. Je leest het goed, Callexcell opent een pop-up bar/restaurant op de Grote Markt van Sint-Truiden.

Vanaf 17 november maakt Callexcell een maand lang kennis met de wereld van de gastronomie. Met de Nacc-bar is het Truiense horeca-landschap een bijzondere zaak rijker. De bedoeling van dit eindejaarsproject is om de instroom van medewerkers op een originele manier te vergroten en onze huidige medewerkers te bedanken voor hun inzet.

Er zullen verschillende activiteiten en events georganiseerd worden in de pop-up bar. Zo pakt ons HR-departement bijvoorbeeld uit met een sollicitatiecafé. Je kan het zien als een jobdag in een beregezellige omgeving. Dit geeft een volledig nieuwe dimensie aan het solliciteren en we hopen dan ook veel nieuwe talenten aan te trekken met onze NACC-aanpak. Uiteraard is de Nacc-bar ook de ideale locatie voor ontspanning. Waar we in het verleden moesten uitwijken voor het feestje, mogen we dit jaar uitkijken naar een Sinterklaasfeestje in onze eigen bar. Het wordt een warme tijd in de aanloop naar het eindejaar!

Ook onze klanten en partners laten we niet in de kou staan. We verwelkomen hen graag voor een meeting of zakenlunch in de Nacc-bar. Tot slot willen we ook de buitenwereld laten kennis maken met het Not Another Contact Center-gevoel. Op bepaalde dagen is de Nacc-bar ook open voor publiek, kom dus gerust een glaasje drinken met vrienden of familie. Afspraak op 18 november voor de grote opening van de Nacc-bar!

Klik hier voor meer info over de Nacc-bar!

Nacc-bar, Grote Markt 53, Sint-Truiden